Z10 Sistemi Nedir? Yükselen Zeka Yayınları ile Çocukların Eğitici Dünyasına Adım Atın

Z10 Sistemi Nedir? Yükselen Zeka Yayınları ile Çocukların Eğitici Dünyasına Adım Atın

Z10 Sistemi Nedir?

Yükselen zeka yayınları okul öncesi dönemde olan çocuklar için eğitim sunan kitapları satışa sunar. Bu kitaplar içerisinde pek çok eğlenceli etkinlik bulunur. Çocukların severek çözmüş olduğu sorular deneysel olarak yaklaşımı ile dikkat çeker. Kitaplarda yer alan etkinlikler sayesinde çocukların zamanla eğitim seviyelerinde de artma olacaktır. Yükselen zeka yayınlarının set olarak satılan kitapları aileler ve çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu setler ciltler halinde satışa sunulduğundan çocuklar tarafından kullanımı oldukça kolaydır. Farklı seriler içerisinden çocuklarınıza en uygun olanları rahatlıkla seçebilirsiniz. Sayısal ve sözel derslere alışmak adına farklı aktiviteler tercih edilebilir. Bunun yanında yükselen zeka yayınları cırt cırtlı etkinlik boyama kitaplarına da sahiptir. Bu kitapların sayfaları çıkarılabilir yapıda olduğundan çocuklar keyifle etkinlikleri yapabilirler. Kitapların içerisinde bulunan farklı bilgiler ile çocukların okumayı öğrenmesi mümkün olur. Yükselen zeka yayınlarının zeka kutusu çocukların el becerilerinin artmasına yardımcı olur. Düşünme becerilerini artıran bu ürünler çocuklar için oldukça faydalıdır. 

Yükselen zeka yayınları pek çok ebeveyn tarafından sevilen ve tercih edilen ürünlerdir. Bu kitapla çocukların okul öncesi eğitimine destek olduğu için verimlilik sağlar. Bu sayede faydalı içerikleri ile dikkat çeken bu ürünleri çocuklarınıza satın alabilirsiniz. Yükselen Zeka Yaz Sil çocukların erken dönemlerde yazı yazmayı öğrenmesine yardımcı olur. Bu kitaplar harfleri yeni öğrenen çocuklara yardımcı olma özelliğine sahiptir. Kolay silinebilmesinin yanında sayfalar son derece kalitelidir. Yazmayı yeni öğrenen çocuklar ilk dönemlerde çok fazla hata yapabilirler. Bu kitaplar sayesinde hem yazmak hem de silmek kolay olduğundan çocuklar kolaylıkla yazı yazmayı öğrenir. 

Yükselen zeka 5-8 yaş eğitim seti ebeveynler tarafından da çok sevilir. Ders içeriğinin yanında öğrenme teknikleri de anlatan kitaplar ileri dönemlerde de faydalı olması ile dikkat çeker. Okulda odaklanmayı artıran ve düşünmeyi geliştiren içerikler kitap içerisinde rahatlıkla bulunabilir. Tavsiye edilen kitaplar çocukların yaşına bağlı olarak değişiklik gösterir. Kitaplar çok çeşitli olduğundan tercih yapmak oldukça kolaydır. Eğitim seviyesini artırmayı hedefleyen bu kitaplar eğlenceli olmaları ile de dikkat çekerler. Bu sayede çocukların dersleri son derece rahat bir şekilde anlaması mümkün olur. 

Güvenilir Yükselen Zeka Yayınları

Yükselen zeka yayınları kitapları pek çok avantaj sunması ile dikkat çeker. Bu kitaplar okul öncesi eğitimini desteklemesi nedeniyle çocuklar için pek çok fayda sağlar. Bunun yanında okula giden öğrencilere de fayda sağlayan farklı kitaplar bulunur. Bu kitaplar sayesinde okula yeni başlayan çocuklar rahat bir eğitim süreci geçirmiş olurlar. Yükselen Zeka ilkokula hazırlık seti ebeveynlerin en fazla tercih ettiği ürünlerden biridir. Çocukları birinci sınıfa hazırlayan bu kitaplar sayıları ve harfleri basit bir şekilde öğretmesi ile dikkat çeker. Okuma ve yazma becerisi kazandıran bu kitapla ebeveynler tarafından rahatlıkla incelenebilir. İnceleme aşamasında kitabı satın alan ebeveynlerin yorumlarını da görmek mümkündür. Bu sayede çocuklara en uygun kitaplar tercih edilebilir. 

Yükselen zeka yayınlarının konuşturan sesli kitapları da en fazla tercih edilen ürünlerden biridir. Bu eserler konuşma becerisini artırdığı için oldukça popülerdir. Eğitim setleri içinde bulunan konuşturan kitap sayesinde okula hazırlık yapılması mümkün olur. Yükselen Zeka 9-14 yaşa uygun kitap seçenekleri de bulunur. Dikkat dağınıklığını engelleyen çeşitli aktiviteler çocukların ilgisini çeker. 

Yükselen Zeka Pikto 3-6 yaş arasında olan çocuklara hitap eden ürünlerdir. Okul öncesi dönemde yapılan etkinlikler ile dikkat eksikliğinin giderilmesini sağlar. Sayılar, semboller ve harfler ile görsel zekanın gelişmesine yardımcı olur. Sayılara ve harflere göz aşinalığı sağlaması nedeniyle çocuklar okula başladıktan sonra öğrenme sürecini daha da kolaylaştırır. Yükselen zeka yayınları uygun fiyatlara sahip olduğundan ebeveynler bütçelerini sarsmadan bu ürünleri satın alabilirler. Ürünlerin fiyatları sayfa sayılarına ve kitapların içeriğine bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu nedenle her ürünün fiyatı da farklı olacaktır. 

Yükselen zeka 7-10 yaş için olan etkinlik kitapları da çocuklar tarafından çok sevilir. Bu kitaplar okuma yazmayı yeni öğrenen çocukların pratik okuma teknikleri kazanmasını sağlar. Yazı antrenmanları sayesinde çocukların harfleri düzgün bir şekilde yazmasına yardımcı olur. Okul hayatına olumlu etkileri ile dikkat çektiğinden faydalı içeriklerden verim alınabilir. Bu kitaplar erken dönemlerde çocukların kodlama becerisi kazanmasına da yardımcı olur.