Suluk Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Suluk Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çocuklar İçin Suluk Tavsiyeleri

Okula ya da kreşe giden çocuklar için suluk en önemli eşyadır. Sadece okula giden çocuklarda değil okula gitmeyen çocuklar için de suluk önemli bir üründür. Çünkü çocuklar küçük yaşlarda çok sık susarlar ve bardakla su içmeyi çok iyi beceremezler. Bu nedenle onların yaşına uygun suluk satın almakta fayda vardır. Okul için suluk tavsiyeleri ile siz de çocuğunuz okula giderken rahat edeceği birbirinden şık suluk modellerini temin edebilirsiniz. 

Çocuklar için su ne kadar önemli ise suyu nasıl ve nereden içtikleri de bir o kadar önemlidir. Okulda, oyun sahalarında ve dışarıda çocukların su ihtiyacını pekiştirmek ve su içme alışkanlığı kazandırmak için onların zevkine uygun suluk modeli almak en doğrusu olacaktır. Bu doğrultuda Stephen Joseph suluk modelleri sizler için iyi bir fikir olabilir. Çocuğunuza okul hediyesi almak istiyorsanız siz de bu markaya ait farklı suluk modellerini tercih edebilirsiniz. Canlı ve parlak renkleri sayesinde çocuğunuzun bu sulukları çok beğeneceğinden emin olabilirsiniz. Özellikle Stephen Joseph kapaklı paslanmaz çelik suluk tasarımları hem uzun ömürlüdür hem de deformelere karşı oldukça dayanıklıdır. 

Çocuklarda suluk kullanım alanı oldukça fazladır. Parkta oyun oynarken, evde vakit geçirirken, kreşe ya da okula giderken çocukların öncelikle suluk ihtiyacı olur. Yalnızca su içmeleri için değil, onlara suyu sevdirmek içinde farklı suluk modellerini deneyebilirsiniz. Ayrıca meyve suyu ve süt gibi farklı içecek türlerini içmeleri için de suluk modellerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için Skin Hop paslanmaz çelik pipetli modelleri tercih edebilirsiniz. Desenli ve birbirinden güzel kreş için suluk tavsiyeleri sayesinde çocuğunuzu sevindirebilirsiniz. 

Çocuklar İçin Suluk Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken 7 Kriter

Çocuklar için suluk seçimi yaparken aşağıdaki 7 faktöre dikkat etmelisiniz;

  1. Kaliteli malzemeden üretilmiş olmalı 

Çocuklar için suluk modellerini seçerken kesinlikle kaliteli malzemelerden üretilmiş sulukları tercih etmelisiniz. Özellikle BPA içermeyen ve  gıda sınıfı plastik ile paslanmaz çelik malzemeler oldukça idealdir. Malzemenin dayanıklılığını da göz önünde bulundurarak uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz suluk tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Bu konuda bir öneri istiyorsanız Skin Hop Zoo Pipetli Arı Suluk modelini tercih edebilirsiniz. 

  1. İçindeki Sıvıyı Sızdırmamalı 

Okul için suluk modelleri seçerken kesinlikle sızdırmaz özelliğine sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Sızdırmazlık sağlayan kapak ya da kilitler suyun dışarı akmasını önler. Böylece çocuğunuz okulda daha rahat eder. Aksi taktirde suluğun içindeki sıvı çantasına ya da üstüne dökülebilir. Siz de erkek ya da kız çocuklarınız için Laken çelik suluk tercih ederek çocuğunuzun rahat bir şekilde suyunu içmesine yardımcı olabilirsiniz. 

  1. Kullanımı Kolay Olmalı 

Suluk seçiminde en önemli faktörlerden bir tanesi de kolay açılıp kapanmasıdır. Çocuk her su içmek istediğinde suluk kapağını açmakla uğraşırsa su içmekten de soğur. Bu nedenle satın alacağınız  suluğun kolay kullanılır olmasına özen göstermelisiniz. 

  1. Kolay Temizlenir Olmalı 

Çocuğun suluğunu düzenli bir şekilde temizlemek oldukça önemlidir. Kolayca sökülüp temizlenebilen, elde ya da makinada yıkanabilen modelleri tercih etmeniz sizin için de çocuğunuzun hijyeni için de rahat olacaktır. Aynı zamanda iç yüzeyi pürüzsüz olan sulukları tercih etmeniz de sizin için ideal bir seçim olacaktır. Lakan Tritan Pipetli suluk rahat temizlik açısından oldukça önemlidir. 

  1. Rahat Taşınmalıdır

Suluğun rahat taşınabilmesi açısından çocuğun boyuna ve yaşına uygun olması son derece önemlidir. Hem taşıması kolay hem çantaya ve boynuna asılabilir olması bu hususta çocuğunuza konfor sağlar. Hafif ve dayanıklı suluk modelleri sizin için ideal bir seçim olabilir. Rahat taşınabilir suluklar sayesinde çocuğunuz hareket halindeyken dahi suluğunu konforlu bir şekilde kullanabilir. Su taşıma kapasitesi ortalama 500 ml olabilir. Bu hususta da Laken Kılıflı Çelik Termos iyi bir seçenek olabilir. 

  1. Çocukların Beğenisine Uygun Olmalı 

Suluk seçiminde bazen ebeveynlerin atladığı bir detay vardır. O da çocuğun beğenisidir. Suluk satın alırken çocuğunuzun zevkini de göz önünde bulundurmalısınız. Çocuğunuz suluğunu ne kadar çok beğenirse o denli güzel su içer. Bu nedenle suluk satın alırken çocuğunuzun zevkine hitap edecek modelleri tercih etmelisiniz. Stephen Joseph çelik termos ürünleri bu konuda sizlere yardımcı olabilir. 

  1. Ekonomik Olmalı 

Satın alacağınız suluk modeli ekonomik olmalı, bütçenizi sarsmamalı. Çünkü çocuklar suluk ne kadar sağlam olsa da suluğunu kırabilir ya da kaybedebilir. Bunun için çok lüks ürünler almaya gerek yoktur. Bu hususta da Shamobo markası sizlere yardımcı olabilir. Hem uygun fiyatları hem de kullanışlı yapısı sayesinde çocuklarınızın da beğenisini çok kazanacaktır. 

Çocuk Suluğu Kullanım Alanları Nerelerdir?

Okul suluğu, kreş suluğu ile beraber pek çok alanda çocuk suluğu kullanımı mevcuttur. Evde, parkta, oyun alanlarında, okulda ve kreşlerde suluğu rahatça kullanabilir. Çocuklar sahip olduğu suluklar sayesinde gün içinde rahatça su ihtiyacını giderebilir. Yolculuklarda, misafirliklerde, bahçede, sinemada, arkadaşlarıyla ve daha pek çok alanda çocuğunuza suluk lazım olabilir. Çocuğunuzun yaşına ve çantasına göre suluk boyutu belirlediğiniz zaman çok daha fazla rahat edersiniz. Siz de gün içinde rahatça su içebilmeleri için Vagonlife pipetli suluk modellerini tercih edebilirsiniz. 

Çocuk Suluk Özellikleri Nelerdir?

Çocuk sulukları, küçük yaş grubundakiler için tasarlanmış ürünlerdir. Çocukların güvenli ve konforlu bir şekilde su içmelerine yardımcı olur. BPA içermeyen, sağlıklı ve hijyenik maddelerden üretilen ürünlerdir. Böylece çocuklar gönül rahatlığı ile su ihtiyacını giderebilir. Çocuk sulukları sızdırmaz özelliğe sahip olmalıdır. Bu sayede çantasına ya da etrafına suyun dökülmesi önlenir. Çocukları su içmek için cezbedici tasarımlarda olması da çocuk suluklarından beklenen niteliklerden biridir. Çünkü hareket halindeyken çocukların aklına su içmek gelmez. Renkli ve desenli sulukları sayesinde sık sık su içmek isteyebilir. 

Çocuk Suluk Boyutları Nelerdir?

Çocuk suluk boyutları onların minik ellerine uygun şekilde üretilir. Küçük boyutları sayesinde çocukların su içme ihtiyacını pekiştirir ve su içerken onlara kolaylık sağlar. Genelde renkli ve eğlenceli tasarımları ile çocukların dikkatini çekerler. Çocuklar için üretilen sulukların boyutları onların yaşına göre farklılık gösterir. 2-5 yaş arası çocuklar için en uygun ölçü 150-250 ml şeklindedir. Böylece küçük elleriyle rahatça suluğunu taşıyabilir. 6-12 yaş için tasarlanmış suluklar ise genelde 250-400 ml arasındadır. Bu boyut çocukların günlük su ihtiyacını karşılayacak kapasitededir. Böylece okula gittiğinde suyu hemen bitmez. Siz de çocuğunuzun yaş grubuna göre bir suluk satın almak istiyorsanız Vagonlife Uzspace Matara Kılıflı Tiritan modelini tercih edebilirsiniz. 

Çocuk Suluk Fiyatları 

Çocuk suluk fiyatları alacağınız modele ve boyuta göre farklılık gösterir. Satın alınacak markanın da bu hususta çok büyük etkisi vardır. Kalite de fiyatlar hususunda büyük etkendir. Ne kadar kaliteli ürün alırsanız fiyat da doğru orantıda artış gösterecektir. Ancak çocuklarınızın sağlığı için ve ürünün uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilmesi için kaliteden asla ödün vermemelisiniz. Bunun için Vagonlife gibi güvenilir markaları tercih edebilirsiniz.