Kreş İçin Suluk Seçimi Nasıl Yapılır ?

Kreş İçin Suluk Seçimi Nasıl Yapılır ?

Kreş için Suluk Tavsiyesi

Anne-babalar çocuklarını kreşe yazdırmaya karar verdiklerinde, kreş eşyası satın alım sürecinde akıllara birçok soru gelir. Kreş için suluk tavsiyesi de onlardan bir tanesidir. Bunlar sayesinde çocuklar gün içerisinde susadıkları zaman olay şekilde ihtiyaçlarını çözebilir.

Ayrıca bunlara su dışında farklı içecekler de konulabilir. Bu bakımdan özellikle yemek vakitlerinde çocuklarınız daha güzel beslenebilir. Günümüzde bu kapsamda üretim yapan çok sayıda üretici vardır. Dolayısıyla bunların arasından nasıl karar verebileceğinizi bilmek önemlidir. Genel anlamda farklı ürünleri platformumuz üzerinden karşılaştırmanız mümkündür.

Marka

Marka kreş için suluk satın almadan önce dikkat edilmesi gereken başlıklardan biridir. Çünkü marka doğrudan kaliteyi etkiler. Kreşe giden çocuklar yaşları gereği bu ürünleri sık sık düşürebilir, çarpabilir ya da kazalar yaşanabilir.

Kaliteli bir markanın sunduğu ürünler bu gibi potansiyel risklere karşı aradığınız çözümleri sunar. Bu kapsamda düşünebileceğiniz pek çok marka mevcuttur.

Miela Kids

Miela Kids kreşe başlayan çocuklar için suluk tercih edilebilecek markalardan bir diğeridir. Birbirinden farklı ve kaliteli suluk modelleri içerisinden kendinize en uygun olanı keşfedip, karar vermeniz mümkündür.

Shamobo

2015 yılında kurulmuş olan Shamabo, kreş için suluk imal eden markalardan bir tanesidir. Marka kaliteli sulukların yanı sıra farklı ürünler de yine sunmaktadır.

Skip Hop

Skip Hop genel anlamda bebek ürünlerinden çantalara kadar farklı ürünleri dayanıklı ve kaliteli sunan bir diğer markadır. Kreş için suluk tavsiyesi arıyorsanız bu kapsamda sunduğu çözümler de yer almaktadır.

Stephen Joseph

Stephen Joseph hem bebekler hem de çocuklar için çantalardan suluklara kadar farklı ürüne sahiptir. Markanın kreş için suluk seçenekleri yine kaliteli olup uzun yıllar boyunca kullanım görebilmektedir.

Vagonlife

Vagonlife 2014 senesinden bu yana hizmet göstermektedir. Türkiye’de sağlıklı matara sektöründe tanınmış markalardan bir tanesi olup kreş için suluk seçenekleri için tercih edilebilir. Markanın farklı koleksiyonları sahip oldukları kalite ile farklı ihtiyaçlara hitap etmektedir.

Kaç Litre Olduğuna Dikkat Edilmeli

Çocuğunuzun aldığınız suluğu verimli şekilde kullanmasını istiyorsanız, markanın dışında kaç litre olduğuna da dikkat etmeniz gerekir. Kreş için suluk tavsiyesi arıyorsanız, unutmamanız gereken önemli bir konudur.

Çocuklar için kreşte geçirdikleri zaman dilimi oldukça fazladır. Bu süreçte sıvı ihtiyacı yoğun şekilde duyulur. Ayrıca bazı çocuklar diğerlerine göre daha fazla tüketebilmektedir. Bu bakımdan aldığınız suluk kreş saatleri sürecince ona yetecek kapasitede olmalıdır.  Ayrıca kreşte oyun da oynandığı için, çocukların sık sık su gereksinimi duyabileceği unutulmamalıdır.

Hangi Malzemeden İmal Edildiğine Dikkat Edilmeli

Günümüzde suluklar birbirinden farklı markalar tarafında imal edilerek piyasaya sunulmaktadır. Hepsi özel olduğu için imal edildikleri malzeme aynı değildir. Bu bakımdan kreş için suluk arıyorsanız, dikkat etmeniz konulardan biri de hangi malzemelerden imal edildiğidir.

Sulukların çocukların sağlığı için tehlikeli, riskli malzemeler bulundurmadığına her zaman özen gösterilmelidir. Aynı zamanda suluğun boyutu çocuk okul çantasına sığabilecek boyutta olmalıdır.

Sızdırmaz Olmalı

Kreş çocukları suluklarını sık sık ellerine alarak oynayabilmekte, kapakları kapalıyken ters tutabilmekte ya da sallayabilmektedir. Eğer suluk sızdırıyorsa bu durum hem içindeki sıvının ziyan olabileceğini hem de çocuğun üzerini kirleteceğini gösterir.

Bu bakımdan kreş için suluk tavsiyesi arıyorsanız, ürünlerin sızdırmaz olması da önemlidir. Bu daha verimli kullanıma olanak tanımaktadır.

Isı Korumasına Bakılmalı

Her suluğun içerisindeki sıvıyı ne kadar sıcak & soğuk tuttuğu değişebilmektedir. Bazen anne-babalar suluk içine sıcak ya da soğuk içecek koyabilmektedir.  Bu gibi durumlarda çocuğun da böyle içmesi istenir. Dolayısıyla farklı ürünleri incelerken, suluğun içindeki ısı seviyesini koruduğuna da dikkat edilmelidir.

Tüm bu kreş için suluk önerilerine özen göstermek, çocuklarınız için en uygunları bulmanıza olanak tanıyabilir.