Konforlu ve Stil Sahibi Erkek Çocuk Şort Modelleri ve Kombinleri

Konforlu ve Stil Sahibi Erkek Çocuk Şort Modelleri ve Kombinleri

Erkek Çocuk Şort

Yaz mevsimi özellikle çocuklar için oldukça önemli bir dönemdir. Evde ve evin dışarısında geçirilen zamanın çoğalması çocuk için hiç bitmeyecek etkinliklerin habercisidir. O yaz sıcağında çocuk oyun oynarken ona eşlik edecek olan kıyafetlerin de ayrı bir önemi vardır. Erkek çocuk şort modelleri tercih ederken ürünler arasından bazı kriterleri göz önünde bulundurarak seçim yapmak daha doğru olur. Özellikle erkek çocuk şortlarının rahat bir yapıya sahip olması gerekir. Aynı zamanda dayanıklı ve nefes alabilen bir yapıda olması çok önemlidir. Bazı şortlar günlük kullanım için uygun olurken bazı modeller ise daha çok klasik model olarak tasarlanıp üretilmektedir. Birbirinden farklı tasarıma sahip şort modellerini bulabilmek oldukça mümkündür. 

Erkek Çocuk Şort Modelleri Nelerdir?

Erkek çocuk şort modelleri, kumaşın kalitesi ve ürünün tasarımına göre farklılık gösterebilir. Tercih etmek istediğin şort modeli için şortların çeşidini bilmek  bir hayli önemlidir. 

  • Penye şort; genel olarak en rahat şort modeli olarak bilinir. Penye şort modelleri hava alabilen ve teri emebilen bir yapıya sahiptir. Böylece çocuklar oyun oynarken bu şort sayesinde oyunlarına ara vermek zorunda kalmaz. Bu şort modelleri genellikle bel kısmı lastikli ve bağcıklı olduğu için rahat kullanım imkanı sunar. Giymesi ve çıkarması kolay olan bu şort modeller çocukların hareket özgürlüğünü kısıtlamaz
  • Pamuklu şort; pamuklu şort modelleri, üretim aşamasından dolayı penye şortlara göre biraz daha sert olabilmektedir. Ancak her iki spor şort modeli de pamuk liflerden üretildiği için ikisi de hava alabilen bir yapıya sahiptir. 
  • Tencel şort, tencel şort modelleri de pamuklu kumaşlar gibi aynı özelliğe sahiptir. Yumuşak olmasının  yanı sıra nefes alabilen bir yapıya sahiptir. 
  • Poplin şort; poplin kumaşlardan tasarlanan şortlar, genellikle ince ve yumuşak yapıya sahiptir. Sık bir dokuya sahip oldukları için çocukların üzerinde harika bir görünüme sahiptir. Çocukların, büyük cepli beli lastikli poplin şort modelleri ile tüm günü rahat ve aktif bir şekilde geçirmeleri mümkündür. 
  • Kot şort; denim kumaştan üretilir. Yaz mevsimi için günlük kullanım olarak oldukça uygundur. Bazı kot şort modellerinin kumaş yapısı biraz daha kalın olabilmektedir. Bu tür ürünleri daha serin havalarda çocuklara giydirmek mümkündür. Çok cepli olmasının yanı sıra düz ve bel kısmı lastikli olan modelleri de vardır. 

Erkek Çocuk Şort Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çocuklar her zaman hareket halindedir. Bu nedenle de terlemeleri kaçınılmaz olur. Ancak çocuğun cilt yapısına uygun bir ürün tercih edildiği taktirde bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Genellikle şort modelleri uzman tasarımcılar tarafından, çocukların cildine uyumlu ve hızlı kuruyacak şekilde tasarlanır. Ürün seçimi sırasında bazı dikkat edilmesi gereken önemli unsurlar yer alır. Bu önemli unsurlar ise su şekildedir;

Şort satın alırken kumaşın penye olduğunu fark ettiğin an etikete dikkat etmek daha doğru olur. Şort %100 pamuk değilse teri emmesi pek mümkün olmaz. Hal böyle olunca da çocuk hareket halindeyken terin üzerinde kuruması mümkündür. Ter cilt üzerinde kuruduğu zaman ve sıcaklık bu bölgede fazlalaştığı an, cilt üzerinde bakteri oluşumu kaçınılmaz olur. Bu yüzden anti bakteriyel içeriğine sahip kumaşlar tercih etmek daha doğru olur. Bazı kumaşlar %100 pamuk gibi görünse de dokuma sırasında içerisine, sağlık standartlarının üzerinde polyester eklenmiş olabilmektedir. Bu nedenle de bu tür kumaşları tercih etmemek daha doğru olur. 

Erkek çocuk şort modellerinin boyası da bir hayli önem arz eder. Özellikle uygun fiyatlı şortlarda kullanılan boyalar zararlı kimyasal içeriğine sahip olabilmektedir. Bu yüzden çocuk kıyafetlerinin organik bir yapıya sahip olması çok önemlidir. Genel olarak düşük kaliteye sahip kıyafetler üretim, taşınma ve satış konusunda daha az korunaklı olduğu için kumaşa çok daha fazla kimyasal işlem uygulanması mümkündür. Eğer ki kıyafete güvenin yoksa o zaman çamaşır makinesinde hijyen sıcaklığında uzun programda yıkayarak kuruduktan sonra neler olduğunu görebilirsin. Şort üzerinde deformasyon ya da aşırı derecede renk dağılması görürsen o zaman şortu çocuğuna giydirmeyebilirsin. Güvenilir bir markadan satın aldığın şortları ise kesinlikle üzerinde yer alan yıkama talimatına göre yıkaman gerekir. Bu durumda kıyafet hem uzun ömürlü hem de daha dayanıklı bir yapıya sahip olur. 

Erkek Çocuk Şort Modelleri İçin Kombinler

Erkek çocuklar genellikle her koşulda rahat kıyafet kullanmak isterler. Bunun en başlıca sebebi ise hareketli olmalarından kaynaklanır. Aynı zamanda çocuklar için harika bir tarz oluşturmak da mümkündür. Hem rahat hem şık olmak kesinlikle zor değildir. Erkek çocuk bermuda şort modelleri, çocukların dizinin hemen altında biten bir modeldir. Bu şortlar genelde keten bir gömlek ile çok iddialı bir kombin oluşturur. Aynı zamanda daha serin bir günde bermuda şort ve üzerine uzun kollu bir gömlek ile kombin yapmak da güzel olur. Çocuğun yaşına ve vücut yapısına göre bir seçim yapmak mümkündür. 

Kot şort modelleri ile üzerine bir tişört seçimi yaparak kombin oluşturulabilir. Günlük hayatta çocuklar için tercih edilen kot şort ve tişört ürünler en çok talep gören ürünler arasında yer alır. Kot şortlar ile kısa kollu bir gömlek de giyilebilir. Zarif ve şık bir görünüm için bu kombinler kaçınılmaz olabilir. Kombinler de renklere önem vererek bir değişik tarz oluşturmak da mümkündür. Birbirinden farklı desen, renk ve tasarıma sahip erkek çocuk şort modelleri vardır. Çocuğunuzun kullanacağı yere göre bir seçim yapabilirsiniz. Özellikle açık tenli çocuklar için turuncu, yeşil, mavi ve kırmızı renkler harika bir uyum sağlar. Buğday tenli çocuklar için de sarı, açık yeşil, açık mavi renklerinde ki şortlar ile uyum sağlayabilecek tişörtleri tercih etmek mümkündür. 

Kargo şort modelleri, hemen hemen her erkeğin vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alır. Çocuk bir yere giderken yanına alacağı küçük oyuncakları cebine rahatça koyabilir ya da arkadaşıyla oynayacağı oyuncağı kolayca cebine doldurabilir. Erkek çocuk kargo şort modelleri ile tişörtler mükemmel bir uyum sağlar. Beyaz, mavi, kırmızı, siyah ve daha birçok renk tişört ile kargo şort modellerini kombin yapabilirsin. Evde, sokakta ve gezmeye giderken giyilebilecek olan bu şort modeli hem rahat hem de esnek bir yapıya sahiptir. 

Erkek Çocuk Şort Fiyatları

Erkek çocuk şort fiyatları genel olarak ürünün kalitesi, rengi, tasarımı ve daha birçok özelliğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ancak herkesin kendi bütçesine göre bir şort modeli bulabilmesi mümkündür. Günlük hayatta ve özel bir yere giderken giyilebilecek çok fazla şort modeli bulunmaktadır. Özellikle keten ve penye şort modelleri bir gömlek ile kombin yapıldığında davetler için çok güzel bir kombin olmaktadır. Her yaş çocuk için şort modelleri bulunmaktadır. Yaz mevsiminin en sevilen ve beğenilen şort modelleri çocuklara rahatlık ve konforu aynı anda sunmaktadır. Bu nedenle de çocuklar oyun oynarken, alışverişte, gezmeye giderken ve daha birçok yerde şortlar ile rahat bir şekilde vakit geçirebilirler.