Emzik Kabı Seçimi Nasıl Yapılır ?

Emzik Kabı Seçimi Nasıl Yapılır ?

Emzik Kabı Modelleri

Bebeğiniz beslenme dışında da genellikle emme refleksi göstermeye devam eder. Bu emme refleksini desteklemek için mutlaka bir emziğe ihtiyaç duyulur. Ebeveynlerin yaşamını kolaylaştıran bu ürünün evde ya da gezintide anne ve babaların yanında bulunması kolaylık sağlar.

Ancak, bebeğiniz emziği kullanmaya ihtiyaç duyduğunda çantanızda kapsız duran bir emzik hijyenik olmaz. Çantada açık olarak taşıdığınız emzikler hijyenik olmayacak ve bebeğinizin mikrop gibi tehditler ile baş başa kalmasına sebep olur. Bu sorunu çözmek için ise bir emzik kutusuna sahip olmanız gerekir.

Kidful Emzik kutusu, bebeğinizin en çok kullandığı ve ihtiyaç duyduğu emziklerin hijyenik bir şekilde saklanmasına yarar. Evde ya da dışarda olduğunuz zamanlarda çocuğunuzun emziğini rahatça ve temiz bir şekilde saklamanıza yarayacak emzik kutuları sizin için hayat kurtarıcıdır. Emzik kutusu satın almak için Mambakid web sitesinden birbirinden farklı seçeneklere göz gezdirebilirsiniz.

Emzik Kutuları ile Çocuğunuzun Emziği Daima Yanınızda

Bebeğiniz ile geziye ya da misafirliğe giderken yanınıza almanız gereken pek çok ürün vardır. Bu ürünleri bebek çantasına yerleştirirken yanınıza mutlaka yedek eşyalar da almalısınız. Çantanıza koyacağınız yedek bir emziğe ve emzik kutusuna da mutlaka yer vermelisiniz.

Bebeğinizin ağzındaki emziği düşürmesi ya da emziğin kirlenmesi halinde yedek bir emzik her zaman kurtarıcınız olur. Ancak, yanınızda taşıyacağınız yedek emziği hijyenik bir şekilde saklamanız, çocuğunuzun sağlığı açısından oldukça önemlidir. Çocuğunuz için bir emzik kutusuna sahip olmanız gerekir.

Anne ve babaların güvenle kullanacağı Kidful Emzik kutusu sayesinde bebeğiniz için yanınızda taşıyacağınız yedek emziğiniz güvenli ve hijyenik bir şekilde emziği saklamanıza yarar. Bebeğiniz emziğe ihtiyaç duyduğu zamanlarda emzik kutusundan çıkaracağınız emziği güvenle bebeğinize verebilirsiniz. Aynı zamanda emziği devamlı sterilize etme derdinden de kurtulabilirsiniz.

Kidful Emzik Kutusu Özellikleri Nelerdir?

Kidful emzik kutusu, fonksiyonellikle görselliği birleştirmesi ile alışılmış emzik kutularının dışına çıkmayı başarıyor. Geniş haznesi sayesinde çocuğunuz için kullandığınız emzik boyutuna göre 2 ila 4 adet emziği tek bir kutuda saklama imkanı sunan markanın ürünleri, pratik bir kullanım vadediyor. Klipsli olması sebebi ike çantanıza ya da çantanızın fermuar ucuna asılabilirsiniz. Böylece çantanızda emzik kutusunu aramanıza da gerek kalmaz.

BPA ve nikel gibi sağlığa zararlı maddeler içermeyen emzik kabı modellerinin dış ve iç yüzeyi silinebilir kumaşa sahip olduğu için temizleme kolaylığı sağlar. İç yüzeyi, BPA içermeyen kaygan yüzeyli peva olan ürünlerin içinde çocuğunuzun emziğinize toz bulaşmaz ve kirlenmez. Emziği kutunun içine koyduğunuz gibi muhafaza etmeye başlar.

Kidful emzik kutusu eğlenceli tasarımlarına ek kullanılan %100 gerçek deri aparatlar ilave estetik yaratır. Ürüne her dokunuşunuzda yumuşaklığını ve kalitesini hissedebilirsiniz. Kidful emzik kutularını çocuğunuz emzik kullanmayı bıraktıktan sonra değerlendirme devam edebilirsiniz. Kapları bozuk para çantası ya da anahtarlık olarak da kullanabilirsiniz.

Emzik Kutusu Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Emzik kutusu emzikleri her an yanınızda taşımanız ve hijyenik olarak saklamanız için oldukça kullanışlıdır. Emzik kutusu, çocuklarınızın emziklerini en hijyenik şekilde saklamanız sağlar. Bebeğiniz için satın alacağınız her üründe olduğu gibi seçeceğiniz emzik kutularında da dikkat etmeniz gereken hususlar vardır Bunlar;

  • Kidful Emzik kutusu gibi BPA içermeyen plastik malzemelerden üretilmiş olan ürünler içinden seçim yapmalısınız.
  • Bebeğinizin emziğini anti-bakteriyel malzemeler ile imal edilmiş olan ürünler içinden seçmelisiniz.
  • Bebeğinizin emzik kutusu ile elinde oynayabileceği ihtimaline karşı, üzerinde kesici kenar gibi bir sıkıntı olmadığından emin olmalısınız.

Bebeğinizin sağlığı her şeyden daha önemli olduğu için hangi ürünü tercih ederseniz edin, önceliğiniz daima ürünlerin üretiminde kullanılan materyaller olur. Plastik malzemelerden üretilmeyen ürünleri tercih etmeniz, halinde bebeğinizin sağlığına zararsız ve bebeklerin kullanıma uygun plastik olduğundan emin olmalısınız. İhtiyaçlarınızı doğru belirledikten sonra en çok hangi ürünün size uygun olduğuna daha kolay karar verebilirsiniz.

Mambakid’de satışa sunulan Kidful Emzik kutusu, geniş iç haznesi ile 2-4 emzik muhafaza edebilmenize yardımcı olur. Klipsli olarak üretilen bu ürünler, bebek arabası yada çantanıza asarak kullanım kolaylığı sağlar. BPA,fatalat ve nikel gibi insan sağlığına zararlı hiç bir madde içermeyen bu ürünler bebeğiniz için güvenli ve sağlıklı bir kullanım sunar.

Şık Görünümlü ve Kullanışlı Emzik Kutuları Mamabakid’de!

Dilerseniz bir geziye giderken, dilerseniz tatilde ya da evde emziklerin tek bir yerde durmasını istiyorsanız, imdadınıza Kidful emzik kutusu modelleri yetişiyor. Bebeğinizin genellikle uzun süre hep yanında olmasını istediği emzikler, emzik kabı sayesinde kaybolmaz ya da kolay kolay kirlenmez. Emzik kutuları sayesinde emzikler daima temiz bir şekilde muhafaza edilebilir.

Siz de bebeğinizin emziği için eğlenceli tasarımlara sahip kaliteli bir emzik kutusu satın almak istiyorsanız, Mamabakid’deki birbirinden şık seçenekler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Son derece özenle ve sağlıklı malzemelerden üretilmiş emzik kutularından birini sipariş etmek için acele edin! Mamabakid web sitesi üzerinden dilediğiniz ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.