Çocukların Valizinde Neler Bulunmalı?

Çocukların Valizinde Neler Bulunmalı?

Çocukların Valizinde Neler Bulunmalı?

Tatile gidileceği zaman ya da herhangi bir yere seyahat edileceği zaman ebeveynlerin aklına ilk gelen konu çocukların valizine konması gereken eşyalar oluyor. Unutulmaması gereken detaylar, çocuğun ihtiyaç duyacağı eşyalar gibi kriterler ebeveynleri endişelendirse de liste yaptığınız zaman endişe duyacak bir durumunuz olmadığını anlayabilirsiniz. İçeriğimizin devamında çocuklarınızın valizinde mutlaka bulundurmanız gereken detayları öğrenebilirsiniz. 

Valize konacak eşyaları bölümlendirirseniz işiniz daha da kolay olur. Aşağıda başlıklar halinde çocuğunuzun valizine koymanız gereken eşyaları inceleyebilirsiniz. Ancak şunu belirtmek gerekir ki çocuğunuzun valizinde asla unutmamanız gereken tek ürün Trukid Hero Onarıcı Stick olmalıdır. Yara bakımına çok iyi gelen bu ürün mutlaka çantanızda bulunmalıdır. Çünkü çocuklar çok hızlı hareket ederler ve düşmeleri an meselesidir. Peki, ne işe yarar bu onarıcı stick? İşte ürünün bazı özellikleri şu şekildedir;

  • Trukid Hero Onarıcı Stick, çocuklarda cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur. 
  • Yanma, çizilme, sıyrılma ve sinek ısırığı gibi durumlarda bölgeyi onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. 
  • Ürün tüm cilt tipleri için uygundur. 
  • Yenidoğan itibari ile her yaşta rahatlıkla kullanılabilir. 

Sağlık açısından son derece önemli olan bu ürünü valizimize koyduktan sonra diğer detaylara gelebiliriz. 

Mevsim Koşullarına Uygun Kıyafet Seçimi

Çocuğunuzun tatil boyunca kendini rahat hissetmesi için mevsim koşullarına uygun kıyafet belirlemeniz iyi olacaktır. Özellikle yaz tatillerinde hafif ve nefes alabilen kumaşlardan tercih edilen kıyafetleri seçmeniz daha ideal olacaktır. Hem denizde hem de günlük olarak giyebilecekleri tarzda kıyafetler arasında elbise, şort, bluz, zıbın ve iç çamaşırı mutlaka unutulmamalıdır. Bebeğinizin hassas cildini tahriş etmeyecek, pamuklu kıyafetleri tercih edebilirsiniz. 

Hijyen ve Sağlık Ürünleri

Çocukların sağlığı giyim kıyafetten daha önemlidir. Öncelikle yukarıda belirtmiş olduğumuz Trukid Hero Onarıcı Stick ürününü mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. Sonrasında ıslak mendil, el dezenfektanı, güneş kremi, sinek kovucu, ateş düşürücü ve ağrı kesici gibi olmazsa olmaz ürünleri her şeyden önce valize atmalısınız. Böylece eczane bulana kadar yanınızda kurtarıcınız olacak ürünler bulunmalıdır. 

Oyuncaklar Olmazsa Olmaz

Tatil, çocuklar için eğlence vaktidir. Bu nedenle onların yaş grubuna uygun en sevdikleri oyuncakları yanınızda bulundurmalısınız. Örneğin denizde kumla oynamaları için kum kova setini, bebekler için çıngırak ve diş kaşıyıcıları, boyama kitaplarını ve sevimli oyuncaklarını valizinize koymayı unutmayın. Aynı zamanda denizde yüzmesi için kullanacağı kolluk, can simidi ve deniz topu gibi ürünleri de yanınıza alabilirsiniz. 

Yukarıda saymış olduğumuz başlıklara ekstra olarak çocukların seyahat çantasına konması gereken ürünler arasında güneş gözlüğü, şapka, deniz ayakkabısı, havlu, çocuk şampuanı ve duş jeli yer alabilir. 

Çocuklara Valiz Hazırlama İpuçları

Çocuklara valiz hazırlama ipuçları aşağıdaki gibidir;

  • Valiz hazırlamaya başlamadan önce her türlü unutkanlığı göz önünde bulundurarak liste oluşturabilirsiniz. 
  • Son dakika telaşa kapılmamak için valizi bir gün öncesinde hazırlayın. Böylece sakin kafayla aklınıza her türlü detay gelecektir. 
  • Valizin maksimum ağırlık seviyesine dikkat edin. Taşıyamayacağı yükleri koyarak valizin hasar almasını önleyin. 
  • Valizden eşyaları kolayca bulmak için eşyaları düzenli bir şekilde yerleştirin. 
  • Valiz hazırlama sürecine çocuğunuza da dahil edin. 

Çocukla valiz hazırlama süreci daha unutulmaz ve eğlenceli hale gelebilir. Böylece onun da fikrini edinmiş olursunuz. Üstelik sonradan ‘keşke şunu da alsaydım’ gibi yakınmalarla karşılaşmazsınız. Yukarıda unsurlara dikkat ederek ve ihtiyacınız olan listeyi yaparak pekala çok iyi bir valiz hazırlayabilirsiniz.