Çocuklar İçin Kutu Oyunu Önerileri Nelerdir ?

Çocuklar İçin Kutu Oyunu Önerileri Nelerdir ?

Çocuklar İçin Kutu Oyunu Önerileri Nelerdir ? 

Çocuklar için eğitici kutu oyunları onların zeka gelişimine katkı sağlayan önemli araçlardan biridir. Çocukların öğrenirken eğlenmelerini sağlayarak eğitimi daha etkili bir hale getiren bu oyuncakların özellikle çocuklarınızın yaşına uygun olarak tercih edilmesi son derece önemlidir.

Çocuklar için kutu oyunu önerisi arayan ebeveynler, tercih edecekleri oyuncak için mutlaka kaliteli ve güvenilir bir markanın ürünlerini satın almaları, hem çocuklarının sağlığı hem de gelişimi için önemlidir.

Yükselen Zeka, eğitici kutu oyunları konusunda uzmanlaşmış ve tüm kutu oyunları ilgili mecralarca onaylanmış son derece güvenilir bir markadır. Çocuklarınızın en iyi şekilde çeşitli becerilerini geliştirebilmesi ve zekasını güçlendirebilmesi için bu markanın ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Mambakid üzerinden Yükselen Zeka’nın birbirinden farklı yaş grupları ve beceriler için geliştirmiş olduğu eğitici oyuncakları ve kutu oyunlarını bulabilir, inceleyebilir ve hemen en uygun fiyatlarla sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Çocuklar İçin En İyi Kutu Oyunları

Çocuklarınızın gelişimi için oynarken keyif alacağı ve bir yandan da hem öğrenip hem gelişeceği kutu oyunları arayan ebeveynler, çocuklar için en iyi kutu oyunları seçeneklerini sunan Yükselen Zeka’nın birbirinden özel oyunlarını Mambakid’de bulabilir.

Özellikle sitemizde yer alan ve sizlere çok uygun fiyatlarla sunulup hızlı kargo ile en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ulaştırılan Yükselen Zeka’nın en iyi kutu oyunları arasında şunlar yer almaktadır.

Yükselen Zeka Bebek Zeka Kartları

Yükselen Zeka Bebek Zeka Kartları, bebeklerin zihinsel gelişimini desteklemek için özel olarak tasarlanmış eğitici bir üründür. Ürünün içerisinde yer alan tüm kartlar, bebeklerin görsel algılarını, kelime dağarcıklarını ve dikkatlerini geliştirmek için özenle seçilmiştir.

Renkli ve çekici tasarımlarıyla dikkat çeken kartlar, bebeklerin dikkatini çekerken aynı zamanda temel konseptleri öğretmeye yardımcı olur. Her kart farklı konseptleri içeren resimler veya kelimelerle doludur ve böylece bebekler hem görsel hem de sözel bilgiyi öğrenirler.

Yükselen Zeka 2 Yaş Etkinlik Kitabım 

2 yaşındaki çocuklar için tasarlanmış olan Yükselen Zeka 2 Yaş Etkinlik Kitabım, çocukların el becerilerini, görsel algılarını ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Renkli sayfalar, kesme, yapıştırma, çizme ve boyama gibi çeşitli etkinlikleri içerir.

Etkinlik kitabı, eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dolu olarak çocuklarınızın öğrenmeyi sevmelerini teşvik eder.

Yükselen Zeka Yapıştır-Çiz-Boya İlk Sticker Kitabım

Yükselen Zeka Yapıştır-Çiz-Boya İlk Sticker Kitabım ürünü ise çocukların yaratıcılıklarını ve ince motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Kitapta yer alan bölümler çocukların çıkartmaları yapıştırmalarına, çizmelerine ve boyamalarına olanak tanır.

Her sayfa farklı bir tema veya hikâye içerir ve çocukların bu sayfalarda yapıştırmaları gereken stickerları bulup yapıştırmalarına, çeşitli alanları çizip boyayarak kendi kitaplarını oluşturmalarına olanak sağlar. Çocuklar bunu yaparken mantıklarını ve ince motor becerilerini geliştirir.

Yükselen Zeka Pikto Dikkat Kutusu

Çocukların dikkatlerini geliştirmek ve görsel algılarını güçlendirmek için tasarlanmış bir ürün olan Yükselen Zeka Pikto Dikkat Kutusu, ebeveynlerin çocukları için en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Kutu içinde bulunan kartlar çeşitli görsel bulmacaları ve dikkat gerektiren etkinlikleri içerir.

Çocuklar bu etkinlikleri tamamlarken problem çözme yeteneklerini önemli ölçüde geliştirirler ve aynı zamanda oynarken oldukça keyif alabilirler.

Yükselen Zeka Zeka Kutusu

Yükselen Zeka Zeka Kutusu, çocukların bilişsel becerilerini geliştirmeye yönelik kapsamlı bir settir. Bu kutu içinde bulunan farklı oyunlar ve etkinlikler çocukların mantık yürütme, hafıza, dikkat ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Her bir oyun öğrenmeyi eğlenceli bir deneyim haline getirir ve bu kutunun içeriği şöyledir.

  • 1 Adet Kontrol Paneli
  • 35 Adet Arkalı Önlü Toplamda 70 Soru Olan Kart
  • 3 Adet Kontrol Panel Çubuğu

Yükselen Zeka Konuşturan Kitap Serisi Yaz-Sil

Yükselen Zeka Konuşturan Kitap Serisi Yaz-Sil, çocukların okuma ve yazma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken özellikle de konuşma becerilerini geliştirmeleri için tasarlanmış 3 kitaptan oluşan kapsamlı ve etkili bir seridir.

Kitapların çocukların metinleri okumalarını, yazmalarını ve silebilmelerini sağlayan özel bir yapısı vardır. Hem eğlenceli hem de eğitici olan bu kitaplar, çocukların dil ve okuma, işitme ve dikkat becerilerini destekler. Türkçe’nin en çok kullanılan 1000 kelimesi ile hazırlanmıştır.

Yükselen Zeka İngilizce Öğreniyorum Ses Destekli

Çocukların İngilizce öğrenirken dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan ve oyun tabanlı öğretim metoduna uygun olarak tasarlanmış olan Yükselen Zeka İngilizce Öğreniyorum Ses Destekli seti çocuklarınızın İngilizce’yi kolayca ve en doğru şekilde öğrenmesini sağlar.

Set içinde yer alan 3 farklı kitap, dil öğrenmeyi eğlenceli ve etkili bir şekilde yapar. İngilizce kelimeleri ve ifadeleri öğrenirken çocuklar aynı zamanda doğru telaffuzlarını geliştirirler. Setin içerisinde 3 kitap, kontrol paneli ve tangram bulunur.

Yükselen Zeka Zeka ve Dikkat Geliştirme Seti

Yükselen Zeka Zeka ve Dikkat Geliştirme Seti, çocukların kognitif becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan kapsamlı bir üründür. Set içinde bulunan farklı oyunlar, bulmacalar ve etkinlikler, çocukların mantık, dikkat, hafıza ve problem çözme yeteneklerini destekler.

Her bir oyun çocukların zeka potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanır. Özellikle 3-6 yaş arasındaki çocuklar için uygun olan bu set, hızlı ve kalıcı öğrenme konusunda çocukları geliştirir. Ayrıca hızlı fark etme ve hızlı karar verme, plan yapma ve sıraya koyma, benzeşim kurma ve ayırt etme ve de analitik ve eleştirel düşünme becerisini geliştirmede etkilidir.