Bebeklerinize Etek Alırken Ölçü ve Beden Uyumu Nasıl Olmalı?

Bebeklerinize Etek Alırken Ölçü ve Beden Uyumu Nasıl Olmalı?

Bebek Etek Modellerinde Yeni Sezon

Birbirinden canlı renkli bebek etek modellerimiz ile küçük kız çocuklarının dolaplarını renklendiriyoruz ve onlara sevimlilik katan harika parçaları sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bebeklerin neşeli ve enerjik dünyasına, uygun olarak tasarımı yapılan etek modellerimiz şık desenleri ve canlı renkleri ile oldukça dikkat çekicidir. Bebek giyiminde şıklık ve rahatlığı bir araya getiren renkli etek modellerimiz hem özel günlerde hem de gün içinde kullanımda bebeğinizi şık gösterebilecek tarzdadır. Cilde zarar vermeyen kumaş çeşidinden tasarlanan eteklerimiz pratik kullanımlıdır.  Birbirinden canlı renklere sahip bu eteklerimiz ile çocuğunuzun neşesine neşe katabilirsiniz.

Renkli Bebek Etek Modelleri

Bebek giyimin renkli kategorisi olarak bilinen bebek etek modelleri birbirinden farklı tasarım renk ve desene sahiptir. Bebek etek modellerimiz içerisinde tarzınıza hitap edebilecek çeşidi rahatlıkla bulabilirsiniz. Pamuklu kumaşlardan, tüylü ayrıntılara, kadar farklı malzemeler kullanılarak üretimi  yapılmış olan eteklerimiz bebeklerin hassas ciplerini tahriş etmeyecek özelliktedir. Özellikle son senelerde canlı renkleri ve dikkat çekici desenleri çiçek motifli olanları, hayvan figürlü gibi sevimli ayrıntılar ile tasarlanan bebek etekleri ailelerin minik kızlarına kıyafet seçerken hem rahatlığı hem de şıklığı ön planda tutmalarına imkan tanır. 

Düğmeli, volanlı etekler, kurdele süslemeler gibi farklı ayrıntılar bu küçük giysileri daha da özel kılar. Bebek etek modellerimiz sadece gün içinde kullanım için değil aynı zamanda özel günlerde de tercih edilebilecek çeşitliliktedir. Doğum günü, özel bir davet ya da aile toplantısı için tasarlanan birbirinden güzel bebek etek çeşitlerimiz içerisinden istediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Şifon kumaştan tasarımı yapılmış inci işlemeli ve dantel süslemeli zarif modellerimiz özellikle çocuğunuzun bulunduğu ortamda farklı hissetmesini sağlar. Bebek etek çeşitlerimizi uyumlu üst giyim ve aksesuarlar ile birleştirildiğinde çok güzel kombin elde edebilirsiniz.

Bebek Etek Modellerinde Ölçü

Bebeğinize etek almayı düşünüyorsanız doğru ölçülerde almanız oldukça önemlidir. Bebeğinizin beden tipine ve tercih ettiğiniz modele bağlı olarak beden değişiklik olabilir.  Fakat genel olarak bebek eteği için belirlenmesi gerekli olan temel ölçülerde olan çeşitlerimiz mevcuttur.  Bebekler için etek tercih edilirken ilk başta bel çevresi ölçülmesi gerekir.  Belli bir model ya da desen tercih ediliyor ise eteğin genişliği ve kıvrımlı olan yerleri de dikkate alınarak tercih edilmesi gerekir. Her renkte her beden tipine uygun bebek etek çeşitlerimiz vardır. Ürünlerimiz jean kumaş, pamuklu ve keten, kumaştan tasarlanmıştır. Modellerimiz askılı  askısız fırfırlı olarak satışa sunulur.

Şirin ve Rahat Bebek Etek Kombinleri

Hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunan bebek etek kombinlerimiz, miniklerin yaşantısını renklendiren ve ailelerin tercih ettiği pratik giyim seçeneklerinden bir tanesidir. Esnek bel ve pamuklu kumaş kullanılarak tasarlanan eteklerimiz bebeklerin rahat bir şekilde hareket etmelerine imkan verirken aynı zamanda şirin ayrıntılarıyla da dikkat çekicidir.  Genel olarak yumuşak renk paletleri ve farklı desenlerle süslemesi yapılan bebek eteklerimiz minik kızlarına zarif bir tarz katmak isteyen ailelerin tercihe arasında yer alır. 

Bebek etek kombinin yapılırken üst giyim için kullanılacak parça oldukça önemlidir.  Tişört ve hırka çeşitleri bebek etek kombini yapılırken tercih edilen parçalardır.  Desen kombinasyonu, renk uyumu, bebek giyiminde estetik bir denge oluşturarak şirin bir görünüm sunar. İster özel günlerde isterse günlük kullanımda tercih edilen bebek etek çeşitlerimiz pratik giyim arayışlarınızı karşıladığı gibi bebeklerinizin şık ve rahat olmasını ön planda tutar.

Bebekler Etek Seçimi Nasıl Olmalı?

Bebeğinize etek alırken ilk önce göz önünde bulundurmanız gereken bebeğinizin rahat olmasıdır.  Bir diğer önemli husus ise alacağınız ürünün bebeğinizin cilt yapısına uygun kumaştan üretilmiş olmasıdır.  Bebeklerin cildi yetişkin insanlara göre narin ve hassas olduğu için pamuklu kumaşlar gibi doğal malzemeler ile üretimi yapılan modelleri tercih etmeniz gerekir.  Bu özellikte olan kumaşlar hava geçirgen özelliğine sahip olduğu için bebeğinizin cildini tahriş etmez.  Bebeklerinizin ciltleriyle uyumlu birbirinden kaliteli pamuklu etek modellerimiz mevcuttur.  Sitemizi ziyaret ederek istediğiniz özellikte bebek etek modelini bulabilirsiniz.  

Bebek etek modeli tercih ederken, bebeğinizin bulunduğu aya ya da yaşına uygun bir beden seçmeye özen göstermeniz gerekir. Çünkü aşırı dar olan  etekte, bebeğiniz rahat etmeyeceği gibi, aşırı bol olan etekte de  aynı durum söz konusu olabilir. Genel olarak bebek etek modellerinin bel kısmında lastik detay ya da bağcık yer alır. Bu modellerimiz bebekleriniz için oldukça idealdir. Bebeğinize rahat hareket etme olanağı sunar.  Bebek etek modellerinde renk seçimi, genel olarak desenli ve açık renkli modellerdir.

Bebek  Etek Fiyatları

Pek çok üründe olduğu gibi bebek etek fiyatı  birçok unsura bağlı olarak değişiklik gösterir. Bebek etek fiyatlarında belirleyici olan en önemli özellik eteğin tasarımında kullanılan kumaş çeşididir.  Kaliteli kumaş kullanılarak üretilmiş olan etekler ve özel tasarım organik materyaller daha yüksek maliyetlidir.  Keten pamuk yün gibi doğal malzemeler ile sentetik kumaşlar arasındaki fark da fiyat konusunda da etki eder.  Sertifikalı ve organik malzemeler kullanılarak üretilen etek modellerimiz daha pahalıdır.

Çünkü bu malzemelerin üretim ve işlenme aşamasında belirli standartlara uyulması zorunludur. Ayrıca marka bilinirliği de fiyatlar konusunda etkilidir.  Tanınmış markalar marka değeri nedeniyle diğer ürünlere göre daha yüksek fiyatlar ile satışa sunulur. Bebek etek modelleri arasında tüllü, kadife, pamuklu kumaş, sentetik kumaş ve jean ayrıntılı modelleri görmek mümkündür. Bu modeller arasında inceleme yaparken fiyat aralıklarına da bakabilirsiniz. Etek modellerimizde fiyat konusunu belirleyici olan detay, eteğin tasarımında kullanılan kumaş kalitesidir. Kaliteli kumaştan üretilmiş olan etek modellerimiz çocuğunuzun cildini tahriş etmeyen herhangi bir rahatsızlık hissi vermeyen etek modellerimizdir.