Bebeğiniz İçin Şık ve Rahat Ceket Modelleri

Bebeğiniz İçin Şık ve Rahat Ceket Modelleri

Bebek Ceket Modellerinde Süslü Tasarımlar

Bebek ceket modelleri oldukça çeşitlidir. Bebek ceketleri hem kız bebekler hem de erkek bebekler için üretilir. Çeşitli renk, desen ve kumaşlarda bebeklerinize özel ceket bulmak için Antebies markasını tercih edebilirsiniz. Bebek ceketleri genelde yumuşak ve rahat malzemelerden üretilir. Böylece bebeğin hassas cildine zarar vermezler. Bebek ceketlerinin modelleri hırka ile çok benzerlik gösterir. Ancak daha klasik ve minimal bir tarz oluşturmak istiyorsanız hırkadan ziyade ceket giydirmeyi tercih edebilirsiniz. 

Kapanış açısından da bebek ceketleri farklılık gösterir. Bazıları düğme ile kapanırken bazıları fermuar ile kapanır. Bazı ceket modelleri ise kapanmaz, önü açık bir şekilde kullanılır. Bu tarz modelleri de içine bluz ya da tişört giydirerek şık kombinler haline getirebilirsiniz. Kapüşonlu ve kapşonsuz modeller de ebeveynler tarafından sık tercih edilir. Eğer spor bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız kapüşonlu bebek ceket modellerini tercih edebilirsiniz. Ancak minimal ve modern bir tarz oluşturmak istiyorsanız da kot ceket, kapüşonsuz ceket ve düğmeli ceket modellerini tercih edebilirsiniz. 

Bebek ceketleri farklı mevsimlere uygun şekilde üretilmiştir. Soğuk havalarda bebeklerinizin üşümesini önleyecek kalın kumaşlardan esinlenmek mümkündür. Yaz aylarında da daha ince ve yumuşak kumaştan üretim yapılır. Her mevsime uygun bebek ceket modellerini Carter’s markasından bulabilirsiniz. 

En Güzel Bebek Ceket Modelleri

Bebek ceket modelleri birbirinden farklı desenlerde ve renk tonlarında üretilir. Bebekler çok hassas ciltlere sahip olduğu için genelde doğal ve yumuşak malzemeler tercih edilir. Pamuk, yün, kaşmir ve bambu gibi kumaş çeşitleri bebek ceketlerinde sıklıkla kullanılır. Bebek ceket modellerinde düz renkli, desenli, çiçekli, figürlü ve düğmeli desenler tercih edilir. Ayrıca kapüşonlu ve kapşonsuz gibi birbirinden farklı tasarımlar bulmak da mümkündür. Bebekler hassas ciltlere sahip olduğundan ötürü düz örgü, kabarık örgü ve peluş ceket modelleri de sıklıkla tercih edilir. 

Düğmeli ya da düğmesiz bebek ceketleri de çok revaçtadır. Yaka kısımları ise bebeğin rahat hareket edebilmesi açısından geniştir. V yaka, bebe yaka ve dik yaka şeklinde farklı yaka tiplerine sahip ceket modellerine erişmek mümkündür. Bebek ceketleri, onların dört mevsim üşümemesi için ideal bir şekilde tasarlanmıştır. Özellikle kış ve bahar aylarında bebeklerinizi sıcak tutmak istiyorsanız Krea The Label markasına ait birbirinden güzel modelleri temin edebilirsiniz. 

Bebek Ceket Beden Ölçüleri Nasıldır?

Bebek ceket beden ölçüleri farklı ölçülerde tasarlanır. 3 aylık bebekten 18 ay bebeğe kadar her türlü bedende ceket bulmak mümkündür. Ürünlerin kalıpları bazen olması gerekenden küçük ya da büyük olabilir. Bu konuda alışveriş yaptığınız satıcı ile iletişime geçmeniz daha doğru olur. Bebek ceket ölçüleri bebeklerin ayına göre, fiziğine göre ve kilolarına göre belirlenir. 

Bebek ceketleri genelde geniş bir tasarıma sahiptir. Özellikle yaka kısımları geniştir ve bu sayede kolayca giyilebilir. Bebeklerin rahat hareket edebilmesi için ceketler genelde bol kesim olarak üretilir. Bu şekilde boyun, göğüs ve kol kısımları rahat bir şekilde oturur. Bebeklerde ceket ölçüleri onların kilo ve boyuna göre farklılık gösterir. Bu nedenle bebeğinizin kilo ve boyuna göre beden tablosuna bakmanız daha idealdir. 

Bebek Ceketleri Nasıl Yıkanır?

Bebek ceketleri, onların hassas ciltlerine uygun bir şekilde yapılmıştır. Bu nedenle özenle yıkamak gerekir. Yıkama işlemi esnasında aşağıdaki kriterlere dikkat etmeniz gerekir;

  • Ürünün etiket bilgisine mutlaka bakmalısınız. Etiketinde belli bir derecede yıkamanız gerekiyorsa bu bilgi içerir. Aynı zamanda kurutma makinasına kurutulmaya uygun olmayan ürünlerin etiketinde de uyarı vardır. 
  • Bebek ceketini benzer renkler ile yıkayın. Ceketten koyu renkler cekete zarar verebilir. 
  • Yıkama sıcaklığını iyi ayarlayın. Genelde soğuk su ile yıkamak gerekir. Ancak etiket bilgisinde farklı sıcaklık bilgisi varsa buna riayet etmelisiniz. 
  • Deterjan seçimini iyi ayarlayın. Özellikle bebeklere özel kimyasal içermeyen deterjan kullanmanız daha iyi olur. 
  • Bebek ceketlerini kuruturken de dikkatli olmalısınız. Direk güneş ışığına maruz bırakmamalısınız. Düşük ısılı kurutma makinasında ya da düz bir zeminde kurutabilirsiniz. 
  • Ütüleme bilgisine de dikkat etmelisiniz. Bazı ürünlerin etiketinde ütüleme işlemine dair bilgiler de yazmaktadır. 

Bu kriterlere dikkat ederek bebeklerinizin ceketlerini temizleyebilirsiniz. 

Bebek Ceket Fiyatları 

Bebek ceket fiyatları ürünün kalitesine, markasına ve modeline göre farklılık göstermektedir. Pratik bir ürün olmakla beraber ebeveynler için de kurtarıcıdır. Bu nedenle bütçenize uygun modellerde bebek ceket satın alarak bebeğinizin de üşümesini engelleyebilirsiniz.